> > Soutěž The best of Vpohybu

Soutěž The best of Vpohybu

Vyhlašujeme první ročník The best of Vpohybu - soutěže otevřené všem, kdo v minulosti uskutečnili něco zajímavého díky programu Vpohybu a kdo chtějí být akční i nadále.

Díky této soutěži můžete získat peníze na další aktivity, ať už to bude rozvoj neziskovky, zahraniční stáž nebo třeba realizace nového projektu. Udělíme dvě finanční ceny ve výši 150 000 a 75 000 Kč. O výherci hlavní ceny rozhodne odborná porota, druhého vítěze vybere veřejnost v internetovém hlasování.

A jak se o  ceny ucházet? Stačí přesvědčit porotu a veřejnost, že jste díky programu Vpohybu udělali něco, co stálo za to, a že máte i další nápady a cíle, které stojí za podporu. Rozhodující pro udělení ceny je tedy kvalita v minulosti realizovaného projektu a nápad, jak naložit s případnou výhrou.

Buďte kreativní. Popište co nejzajímavěji svůj projekt a jeho konkrétní výstupy. Co konkrétně se vám podařilo změnit? Natočili jste materiál na video nebo mobilní telefon? Pošlete nám v přihlášce odkaz na sestřih maximálně dvouminutového videa na youtube. Vyberte maximálně 10 nejzajímavějších fotografií z projektu, který jste realizovali. Připojte linky na internetu, odkazující na váš projekt.  A nezapomeňte přiložit fotku realizačního týmu.

Do soutěže se můžete přihlásit do 22. dubna 2012. Podmínky přihlášení naleznete níže.O co se soutěží?

• Uděleny budou dvě ceny: 150 000 Kč přidělí jednomu z projektů odborná porota, druhý projekt, který získá 75 000 Kč, vybere z finalistů veřejnost v internetovém hlasování
  • Tyto peníze můžete využít na realizaci podobného projektu, jako jste realizovali v rámci Vpohybu, na financování provozu neziskové organizace, na studijní či pracovní stáž včetně stáže v zahraničí, na účast na zajímavé konferenci atp. Peníze můžete využít i na více aktivit.

Jak soutěžit

• Pro účast v soutěži musíte zaslat vyplněnou jednoduchou přihlášku - zde najdete verzi pro neziskové organizace a zde verzi pro neformální skupiny mladých lidí. Zaslat jí můžete do 22. dubna 2012 na adresu nadace@vodafone.cz.  Její přijetí Vám do jednoho pracovního dne potvrdíme. Pokud by Vám potvrzení o přijetí nedorazilo, kontaktujte nás telefonicky.
  • V prvním kole bude vybráno několik finalistů na základě přihlášek; z nich pak budou vybrány dva vítězné projekty - jeden vybere porota na základě osobního setkání s finalisty, druhý vybere z finalistů v internetovém hlasování veřejnost.

Kdo se může soutěže zúčastnit

• Neziskové organizace nebo jednotlivci, kteří v minulosti (tj. od roku 2006 do roku 2012) realizovali projekt Vpohybu; u projektů realizovaných skupinou mladých lidí se mohou hlásit realizátoři společně či jednotlivě.
  • Mohou se hlásit ti, jejichž projekt skončil a byl vyreportován do 30. března 2012.
  • Ti, kdo realizovali více projektů Vpohybu, se mohou do soutěže hlásit jen jednou.

Harmonogram soutěže

• 22. dubna - konec příjmu přihlášek
  • první polovina května - internetové hlasování
  • 21. května - vyhlášení výsledků hlasování poroty i veřejnosti

Veškeré dotazy zodpoví koordinátorka Hana Lukáčová.