> Informace o webu

Informace o webu

Vlastníkem a provozovatelem internetových stránek www.nadacevodafone.cz je nezávislá a státem registrovaná nezisková organizace Nadace Vodafone Česká republika se sídlem Praha 10, Vinohradská 167, PSČ 100 000, IČ: 274 42 268, zapsaná v nadačním rejstříku vedeným Městským soudem v Praze oddíl N, vložka 583 (dále jako "Provozovatel").

Prohlášení o přístupnosti

Provozovatel www stránek prohlašuje, že tyto stránky se snaží o maximální přístupnost obsahu i všech svých funkčností pro všechny uživatele internetu.

Obsahová stránka prezentace je vytvořena HTML 4.01 Transitional, vizuální stránka prezentace pak s využitím CSS 2.

Při tvorbě stránek bylo přihlíženo k metodickému pokynu MIČR (Best practice - pravidla pro tvorbu přístupného webu, z 25. 8. 2004), k hlavním normám WCAG 1.0 (Web Content Accessibility Guidelines 1.0, z 5. 5. 1999), s důrazem na splnění pravidel s prioritou 1, a k metodickým pokynům projektu "Blind Friendly Web" Sjednocené organizace nevidomých a slabozrakých ČR (ze dne 4. 2. 2004).